Neem contact op via 06-20165656

Privacybeleid

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken géén persoonsgegevens bij het invullen van de contact-formulieren. Ons bedrijf werkt namelijk samen met externe leadgeneratoren. Wij ontvangen wel uw gegevens als u het contactformulier invult.  Als u ons contact formulier invult, ontvangen wij wel de volgende persoonsgegevens.

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Een door u geüploade foto en/of bestand

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonsgegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected].nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Waarom we gegevens nodig hebben

Delta Loodgieter Utrecht verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  • Ons bedrijf analyseert uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Ons bedrijf volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

  • Delta loodgieters zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn(en) zijn: meer dan een jaar (afhankelijk van het beleid van Google).

 

Als u een vraag heeft omtrent het privacybeleid of het ergens niet mee bent, staan we klaar om u verder te helpen. Laat een bericht achter of stuur een mail.

 

Beveiliging

Delta Loodgieters neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw persoonsgegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze loodgieter of via [email protected]