Neem contact op via 06-20165656

Sanitaire werkzaamheden

Bij Delta Loodgieters zit u altijd goed voor al uw sanitaire werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw bad of een nieuwe douche? Wenst u het toilet of de kraan te vervangen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw toilet- en badkamerinstallaties.

Loodgieter in Utrecht
  • Eerlijke en betaalbare prijzen
  • Spoedreparaties
  • Ervaren loodgieters

Sanitaire voorzieningen 

Sanitaire werkzaamheden

Wij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wenst u bijvoorbeeld een douchebak te vervangen of uw badkamer geheel te renoveren? Of moeten er waterleidingen aangelegd worden voor een nieuwe inloopdouche? Onze loodgieters van Delta Loodgieter Utrecht voorzien u graag van informatie en advies op het gebied van renovatie, reparatie en installatie van uw sanitair.

Onder sanitaire installaties worden ook de installatie van de douche, het toilet, een fontein en andere systemen verstaan.

Tijdens onze werkzaamheden maken wij gebruik van bekende handelsmerken van hoge en duurzame kwaliteit. Wij zijn altijd op de hoogte van technische innovaties rondom sanitaire voorzieningen. Zo kunnen wij het u altijd naar wens maken.

Beschrijf u wensen en laat uw gegevens achter door op onderstaande knop te klikken of neem contact met ons op via [email protected] U kunt ons ook eventueel een foto doorsturen via de App, zo kunnen wij u sneller helpen.

Wij zullen dan zo spoedig contact met u opnemen en u eventueel verder informeren met een offerte op maat.

 

Contact Delta Loodgieter

 

Loodgieter Utrecht / Reviews

Sanitaire werkzaamheden

Maak direct een afspraak. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het opsporen van een lekkage. Bel onze loodgieter voor al uw water-, gas- en sanitairklussen in en om het huis.

Contactgegevens

06-20165656

Openingstijden

Open van 7:00 uur tot en met 19.00 uur
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) en voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier