Neem contact op via 06-20165656

Verstoppingen

Hulp nodig bij een verstopping? Wij doen er alles aan om u op dezelfde dag nog te helpen.

  • Eerlijke en betaalbare prijzen
  • Spoedreparaties
  • Ervaren loodgieters

Voor al uw verstoppingen in Utrecht en Omgeving

Worstelt u met een verstopt toilet, een verstopte gootsteen of riolering? Dat kan erg vervelend zijn! Een verstopping in het toilet ontstaat meestal niet zomaar. Vaak is er per ongeluk iets de afvoer in geschoten. Dit gebeurt meestal tijdens het doorspoelen van vaste stoffen. Denk hierbij aan teveel toiletpapier, olie, klitten of babydoekjes. Natuurlijk kan het van alles zijn. Gelukkig wordt dit snel opgemerkt en zorgen wij dat de verstopping verholpen wordt. Er kan overal een verstopping voorkomen en dat kan zowel binnenshuis als buitenshuis.  Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Verstopte afvoerleiding
  • Verstopte badkamer
  • Verstopte gootsteen
  • Verstopte afvoerputten
  • Verstopte regenafvoer
  • Verstopte dakgoot
  • Verstopte regenafvoer

Ons bedrijf beschikt over moderne machines waarmee wij snel en effectief uw verstoppingsproblemen kunnen verhelpen. We werken enkel met ervaren loodgieters. Bovendien maken wij gebruik van geavanceerde apparaten met detectie om diepere doorgangen te bereiken. Op deze manier komen we sneller achter de oorzaak en lossen we het probleem snel en kundig op. Wij werken netjes en zijn helder in wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact op met Delta Loodgieters via 06 – 2016 56 56.

Hulp nodig bij een verstopping?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van een verstopping in uw afvoer of riolering. Delta Loodgieters helpt u daarbij en kan u vooraf een indicatie geven van de prijs. Soms is een grondige inspectie nodig door bijvoorbeeld een diepere verstopping of invloeden van buitenaf. Zo maken we een duidelijk overzicht van het probleem. De verstopping kan in uw woning zitten of in de afvoerbuis naar het gemeenteriool. Alle verstoppingen op uw eigen terrein lost Delta Loodgieters op. We zijn bereikbaar van 7:00 uur tot en met 19.00 uur. Gaat het om een verstopping die met spoed moet worden verholpen? Wij doen er alles aan u op dezelfde dag nog te helpen.

Reviews

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken of een prijsindicatie ontvangen? U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 20 16 56 56. Ook kunt u mailen naar info@deltaloodgieters.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contactgegevens

06-20165656

Openingstijden

Open van 7:00 uur tot en met 19.00 uur
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) en voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier