Neem contact op via 06-20165656

Verstoppingen

Hulp nodig bij een verstopping? Wij doen er alles aan om u op dezelfde dag nog te helpen.

Loodgieter in Utrecht
  • Eerlijke en betaalbare prijzen
  • Spoedreparaties
  • Ervaren loodgieters

Voor al uw verstoppingen in Utrecht en Omgeving

Worstelt u in huis met een verstopping een verstopte gootsteen of riolering?

Dat kan erg vervelend zijn! Een verstopping in het toilet ontstaat meestal niet zomaar. Vaak is er per ongeluk iets de afvoer in geschoten. Dit gebeurt meestal tijdens het doorspoelen van vaste stoffen. Denk hierbij aan teveel toiletpapier, olie, klitten of babydoekjes. Het kan natuurlijk van alles zijn. Gelukkig wordt dit snel opgemerkt en zorgen wij dat de verstopping verholpen wordt. Er kan overal een verstopping voorkomen en dat kan zowel binnenshuis als buitenshuis.  Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Verstopte afvoerleiding
  • Verstopte badkamer
  • Verstopte gootsteen
  • Verstopte afvoerputten
  • Verstopte gootsteen
  • Verstopte dakgoot
  • Verstopte regenafvoer

Ons bedrijf beschikt over moderne apparatuur waarmee wij snel en effectief uw verstopping problemen kunnen verhelpen. We werken enkel met ervaren loodgieters. Bovendien maken wij gebruik van geavanceerde technologie met lekdetectie om diepere doorgangen te bereiken. Op deze manier komen we sneller achter de oorzaak en lossen we het probleem snel en kundig op. Wij werken netjes en zijn helder in wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact op met Delta Loodgieter Utrecht via telefoonnummer  06 – 2016 56 56.

Hulp bij een verstopping?

Er kunnen verschillende redenen zijn van een verstopping in uw afvoer of riolering. Delta Loodgieter Utrecht helpt u daarbij en kan een indicatie geven van de prijs. Nadat de loodgieter een bezoekje brengt, maken we een offerte op maat. Soms is een grondige inspectie nodig door bijvoorbeeld een diepere verstopping of invloeden van buitenaf. Zo bent u op de hoogte van wat u kan verwachten. De verstopping kan in uw woning zitten of in de afvoerbuis naar het gemeenteriool. Alle verstoppingen op uw eigen terrein lost Delta Loodgieter Utrecht op.

Onze services zijn beschikbaar van 7:00 uur tot en met 19:00 uur. Voor telefonisch contact, mail en de app zijn we 24/7 bereikbaar. Gaat het om een verstopping die met spoed moet worden verholpen? Wij doen er alles aan u op dezelfde dag nog te helpen.

Bezoek ook eens onze Google pagina voor de laatste projecten en nieuwtjes over Delta Loodgieter Utrecht.

Loodgieter Utrecht / Reviews

Lekkage in Utrecht

Maak direct een afspraak. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het opsporen van een lekkage. Bel onze loodgieter voor al uw water-, gas- en sanitairklussen in en om het huis.

Contactgegevens

06-20165656

Openingstijden

Open van 7:00 uur tot en met 19.00 uur
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) en voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier